Contact via E-mail :

info@garagechristienchris.be

Contact via Telefoon :

+32 (0)53 70 53 87

1,2,3 AutoService

U zoekt een betrouwbare garagist in Aalst? Een kei in zijn vak, bij wie iedereen weet waar hij/zij aan toe is? Kom dan zeker langs bij Garage Christien Chris! U vindt er niet alleen ervaren technici, Garage Christien Chris maakt ook deel uit van het 1,2,3 AutoService-netwerk. En dat levert u een heleboel voordelen op. U geniet van de persoonlijke service van een kleine garage, maar valt ook terug op de veiligheid van een uitgebreid netwerk. Eentje met een duidelijk engagement bovendien.

Wat u van ons kunt verwachten? Dat is eenvoudig:

  • Kwaliteit tegen de beste prijs.
  • Maximale service met minimaal tijdsverlies
  • Interventies met waarborg
 

Heeft u een nieuwe wagen nodig?

Bij Garage Christien Chris vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor de herstelling en het onderhoud van uw wagen, maar ook voor de aankoop van een nieuwe wagen.

 

Welke wagen u ook maar wenst...

Bij Garage Christien Chris vindt u vast en zeker het model dat u voor ogen had. Volkswagen, Renault, Ford, Opel, Citroën of …? Wij hebben stockwagens van bijna alle merken.

 

Heeft u een tweedehands wagen nodig?

Bij Garage Christien Chris vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor de herstelling en het onderhoud van uw wagen, maar ook voor de aankoop van een tweedehands wagen, een directiewagen of occasie-wagen.

 

Bovendien heeft u ook de keuze tussen personenwagens en bestelwagens.

Bij de aankoop van een tweedehands- of occasiewagen geniet u bij Garage Christien Chris van de fabriekswaarborg én van een korte levertermijn. Bij ons ook geen gesjoemel met de kilometerstanden! Wij overhandigen u graag de Car-Pass: dit document garandeert u een realistische kilometerstand.

 

Wie kiest voor Garage Christien Chris, kiest voor een garage die deel uitmaakt van het 1, 2, 3 AutoService-netwerk

Wat dit u als voordeel biedt?

U geniet van de persoonlijke service van een kleine garage, maar valt ook terug op de veiligheid en zekerheid van een zeer uitgebreid netwerk.

Dankzij het 1, 2, 3 AutoService-netwerk bieden wij u bij Garage Christien Chris dus niet alleen een uitstekende service aan, maar ook gegarandeerd de scherpste prijzen.
Alle garagisten die behoren tot het 1, 2, 3 AutoService-netwerk houden hun garage immers bewust zeer eenvoudig. Door het vermijden van overtollige luxe, kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen.

Interesse in onze diensten?

Neem dan snel contact op met Garage Christien Chris in Aalst! U kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken, of kom gewoon eens langs en ontdek ons ruime aanbod van tweedehandswagen met uw eigen ogen.

Auto geveld? Snel hersteld!

Garage Christien Chris helpt u zo weer de weg op! We herstellen uw auto volgens de exacte voorschriften van uw constructeur. U behoudt dus zonder problemen uw waarborg. Het verschil? U betaalt de 1, 2, 3 AutoService-prijs! En dat scheelt een slok op de borrel. Moet u auto gekeurd worden? Kom eerst bij ons langs voor een grondige check-up.

 
Pech… verholpen!

Pech onderweg? U mag blijven lachen.

Dankzij de 1, 2, 3 AutoAssistance-formule maakt u zich geen zorgen meer. Pechverhelping in VIP-stijl, mét vervangwagen. Zo blijft u altijd mobiel en kunt u zorgeloos weer de weg op.

 
Schade aan uw carrosserie?

Een ongeval met blikschade?

Bij Garage Christien Chris kan u steeds terecht voor alle herstellingen aan uw carrosserie. ook kan u bij Garage Christien Chris terecht voor de offerte die u nodig hebt op verzoek van uw verzekeringsmaatschappij.

 
 Leasing van een wagen bij Garage Christien Chris

Wij zin ook gehomologeerd om alle herstellingen en onderhoud uit te voeren voor volgende lease-maatschappijen:

  • KBC-lease
  • Leaseplan
 

Onze tevreden klanten

We streven naar de volledige tevredenheid van onze klanten. U bent ook een tevreden klant? Wij vernemen dit ook graag.

 

Please Wait....

Vergelijk Wagen (0) ×

Compare Clear All